BIS Goppion Caffè, S. Polo. 644

22/04/2013

Goppion Caffè, S. Polo. 644

goppion san polo brioches

The service staff is jovial and “abundant”, it seems, compared to the size of the bar. The croissants are on a integrated tray at the counter and … they are hotm and I do not expect it! The cappuccino has a good management of the foam (they did the drawing of a little tree at the top with milk froth and the coffee, as never happens in Venice) but warm and a little low, albeit served using a cup of good prehensility.

Il personale di servizio è gioviale e “abbondante”, sembra, rispetto alle dimensioni del bar. Le brioche, su un vassoio integrato al bancone, sono … calde, possiamo pure dire “a tradimento” visto che non ce lo si aspetta. Il cappuccino ha una buona gestione della schiuma (hanno fatto il disegno dell’alberello in sommità con la schiuma del latte e quella del caffè, come non succede praticamente mai a Venezia) ma tiepido e un po’ scarso, seppure servito su tazza con ottima prensilità.

06/08/2012

Placed in a beautiful position, on the corner with a bright light, has the type of franchise furniture, impersonal, lacks of any desirable Venetian flavour. They serve warm brioche, typology ‘hard to digest’, and cappuccino tiepid, scarce, but well managed in the foaming of the milk. Average price.
Rating: CONVERTIBLE

In bella posizione d’angolo, luminoso, con la tipologia dell’arredo in franchising spersonalizzato, manca di ogni auspicabile venezianità. Brioche calde della tipologia ‘difficile digestione’; cappuccino tiepido, scarso, ma ben gestito nella schiumatura del latte. Prezzo medio.
Giudizio: TRASFORMABILE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s